Fokus på kunderne - også i 2013

23. januar 2013

 

 
 

Godt nytår. Du har sikkert fokus på dine kunder. – Det er deres oplevelse, der er centrum for din virksomhed. Sådan har vi det også.

Vores vision har siden virksomhedens start i 1999 og igennem alle årene været:
“Vi vil være vores kunders foretrukne leverandør”

Og det er også fortsat vores motto. Men som du kan se, får vi nyt logo og det er en markering af en lang række udviklinger og nye tiltag, som vi har foretaget igennem de sidste par år.


1. Vores sortiment er vokset betragteligt, netop for at vi kan være din foretrukne leverandør. Vi har i dag over 5.000 varenumre.

2. Vi har egen produktudvikling og indarbejder altid en særlig holdbarhed og ensartethed i vores produkter – så vi kan give 3 års garanti. Og suppleringsgaranti på en stor del af vores sortiment.

3. Vores e-handel på www.zederkof.dk har fuld fokus på din oplevelse og har åben 24/7 og det giver sammen med vores levende telefonsupport på 89 12 12 00 stor kundetilfredshed. Vi er stolte af vores Trust Pilot anmeldelser.

4. Mulighederne for at tilpasse modulopbyggede produkter som vores Flexbar system eller konceptsofaerne udvides løbende.

5. Vores indretningsafdeling har taget fuld fart efter opkøbet af den mangeårige og respektable indretningsvirksomhed PD Interiør i 2011. Vi har siden da udarbejdet over 50 totalindretninger for hoteller, cafeer og restauranter

6. Vi hjælper med at profilere din virksomhed – fx logo på parasol eller telt.

7. Vi har indført et lejekoncept – som gør det muligt, at betale lidt hver måned, i stedet for at skulle foretage den store udskrivning på en gang.

8. Endelig har vi nu eget selskab med eget eksportlicens i Kina. Det sikrer at dit indkøb er så tæt på producenten som overhovedet muligt. Vores egne medarbejdere i Kina sikrer derudover, at kvaliteten altid lever op til den høje standard og de 3 års garanti vi altid tilbyder.

 

 

 

Vi siger det, som det er. Det er møbler og interiør til professionelle. Vi har fortsat al vores opmærksomhed rettet mod at betjene virksomheder og organisationer – dér hvor mennesker mødes i DIN virksomhed.


Vi ser frem til et spændende nyt år og et fortsat godt samarbejde!


Med venlig hilsen

Jan Zederkof, CEO

Torben Sommer, COO