BREAKING NEWS

5. december 2011

Zederkof bliver endnu stærkere

Zederkof har overtaget aktiviteterne i PD Interieur.

Med overtagelsen af aktiviteterne i PD Interieur har Zederkof nogle helt unikke muligheder for at tilbyde kunderne et koncept, andre i branchen har svært ved at matche. Med PD Interieurs mangeårige virke, giver vi vores kunder adgang til erfaring fra hundredvis af løsninger samt et meget kompetent netværk af fagfolk indenfor indretningsprojektet, udtaler Jan Zederkof direktør i Zederkof A/S.


PD Interieur har blandt andet stået for indretning af:

  • Hotel Munkebjerg, 21 Treetop værelser
  • Skodsborg Kurhotel og Spa, Restaurant og selskabslokaler
  • Århus Stadion, Vip lounge og barer
  • Cafe Yggdrasil, møbler i moderne stil
  • Dronninglund slot, 21 værelser

Zederkof har i dag opbygget en af markedets mest effektive og smidige værdikæder – og nu med PD Interieur som fullservice partner, får kunden en på alle måder konkurrencedygtig løsning, som ingen andre i markedet kan matche.
PD Interieur er en lille, men velrenommeret indretningsvirksomhed, som har har indrettet hoteller, restauranter og cafeer siden 1979. Virksomheden er kendt i branchen for at være en effektiv projektleder, som kan løfte alle typer opgaver. PD Interieur har altid været drevet ud fra nogle klare kerneværdier: Troværdighed, viden og service – værdier som passer perfekt hos Zederkof A/S’ i forvejen klare værdiggrundlag – troværdighed, respekt og engagement.
Det var oprindeligt Poul Damsgaard som startede virksomheden. Lars Damsgaard, som er anden generation, har været ansat ved PD Interieur siden 2001 og har de sidste 3 år været direktør for virksomheden.
Lars Damsgaard følger med overtagelsen og er således ansat ved Zederkof A/S som Business Unit Manager.

Derfor giver det mening

Lars selv udtaler at de sidste år, med en vis afmatning på markedet for indretning, har været svære. Det er svært at have fokus på både indretningsløsningen og samtidig have et stærkt set up på indkøbs- og produktsiden. Vi kunne såmænd godt have overlevet, men nu har jeg muligheden for at dedikere mig 100% til selve indretnings- og projekteringsprocessen med et apparat bagved, som styrer tingene sikkert på plads og ikke mindst køber ind til de rigtige priser. Det kommer i sidste ende kunden til gode!
 

Vi har omvendt den store fornøjelse af at få Lars med om bord. Lars er meget kompetent og kender alle aspekterne i et projekt og kender vigtigheden i alle detaljerne, så kunden trygt kan overlade os hele processen udtaler Jan Zederkof.  Vi kan i dag tilbyde meget mere end bare det fysiske produkt. Vi tager ansvaret for hele løsningen og bærer det trygt igennem for kunden, således at kunden kan fokusere på at drive sin virksomhed.
Zederkof A/S har i dag eget selskab i Kina og har tætte relationer til udvalgte leverandører fra hele verden som gør os i stand til at levere hele paletten på meget fordelagtige vilkår. Vi står selv inde for kvalitetskontrollen af alle vores produkter og giver bl.a. derfor minimum 3 års garanti.


Zederkof er ydermere en stærk økonomisk partner, som i krisen har klaret sig væsentlig bedre end konkurrenterne. Dette skyldes i høj grad, at man har formået at skabe et koncept som rækker langt ud over landets grænser. Dette giver kunden tryghed og en sikkerhed for, at vi som totalleverandør, også er der i morgen.
Med blandt andet eget selskab i Kina, er vi meget stærke på indkøbs- og logistiksiden og aftager i dag en væsentlig volumen. Med andre ord benefitter vores kunder af, at vi både leverer i indland og udland og derved opnår store indkøb på de enkelte fabrikker.


Vi bruger konstant mange kræfter på innovativ udvikling indenfor alle produktområder og det sammenholdt med, at vi nu tilbyder at styre kundernes projekter sikkert igennem alle faser gør, at vores kunder i endnu højere grad kan koncentrere sig om udvikling af deres koncept og overlade resten til Zederkof A/S
Navnet PD Interieur videreføres som en selvstændig unit i Zederkof koncernen. Se mere på: www.pdinterieur.dk  og eller www.zederkof.dk